TELOVÉ MASKY, PEELINGY A GÉLY

TELOVÉ PEELINGY, MASKY A GÉLY

Peelingy môžu mať 2 formy - telový peeling a peelingový gél. Najpopulárnejšie sú telové peeling, ktoré sa vyrábajú z bambuckého masla a rôznych prírodných semienok, ako napr. prášok z mandľových, kokosových alebo vlasškých jadier a taktiež ovocných AHA výťažkov, ktoré napomáhajú obrúsiť mŕtve bunky na pokožke. Telové peelingy sú obzvlášť vhodné na použitie v chladnom a suchom prostredí, nakoľko sú mimoriadne bohaté na hydratačné zložky. Peelingové gély sú peelingy v gélovej forme a ich hlavnou zložkou sú enzýmy z papáje, ktoré napomáhajú obrusovať pokožku.
Odporúča sa používať ich 2 x týždenne. Pri peelingu nie je potrebné prevádzať zábaly a je možné prevádzať ich aj na sucho, bez použitia vody. Po prevedení peelingu na pokožke ostávajú len mikročastice škrupín a na nich naviazané odumreté bunky, prípadne iné nečistoty, ktoré je potrebné zotrieť vlhkou utierkou. Po peelingovej kúre sa neodporúča umývať pokožku tela mydlom, nakoľko pokožka bola už samotným peelingom vyčistená a vyživená. 

Druhy peelingov :

- peeling z citrónovej trávy je vhodný pre všetky typy pleti a napomáha obnovovať prirodzený odtieň pokožky. Peeling má príjemnú sviežu vôňu.

- limetkovo - zázvorový peeling je vhodný pre všetky typy pleti a jeho účinné zložky napomáhajú odstraňovať prípadné farebné nerovnosti pokožky.

- wang nang kam peeling je špeciálny bieliaci peeling, vhodný pre všetky typy pleti, ktorý je pre svoje bieliace účinky obzvlášť obľubený v Thajsku .

kokosový peeling je jemný telový peeling, ktorý je mimoriadne vhodný pre citlivú a suchú pokožku. Vďaka vysokému podielu kokosových ingrediencií telový peeling pokožku bohato hydratuje a zvláčňuje.

peeling z jasmínovej ryže je extra výživný peeling , ktorý je vhodný pre všetky typy pokožky.

- čokoládový peeling
 je hĺbkovo čistiaci peeling, ktorý je vhodný pre suchší typ pokožky. Navyše, tento peeling nezanecháva žiadne farebné škvrny na pokožke.

zlatý peeling je pleťový a telový peeling s unikátnym zložením. 99%-ný zlatý prášok v kombinácii s ostatnými prírodnými zložkami je určený na luxusnú starostlivosť o jemnú pokožku tváre a tela.

 peeling.jpg


Telové masky sú určené na celotelové zábaly. Je obzvlášť vhodné používať ich po dôkladnom peelingu tela. Ich základ je namiešaný z jemných ílov ( biele, zelené, ružové íly a pod.) a iných typov prírodných prísad. Masky detoxikujú, osviežujú a omladzujú pokožku tela. Maska sa jednoducho natrie na celé telo, ktoré je možné následne zabaliť do uterákov alebo fólie, a nechať prípravok pôsobiť 20-30 min. Následne sa maska zmyje z tela čistou vodou.
Telové masky sú k dispozícii v rôznych prevedeniach, tak ako telové peelingy.

Naspäť
Rýchly telefónny kontakt:
(421) 55 677 19 36