COCOONOVÉ OMLADENIE

VYSKÚŠAJTE LUXUSNÉ HODVÁBNE ZÁVITKY  ( COCOONY ) A OBJAVTE TAJOMSTVO DOKONALEJ PLETI JAPONSKÝCH ŽIEN

ČO SÚ COCOONY ?
- cocoony sú to 100% prírodné hodvábne závitky, ktoré sú bohaté na flavonoidy a karotenoidy a majú vynikajúce účinky pri ochrane buniek pred ich poškodením. Pravidelné používanie týchto čisto prírodných exfoliantov napomáha odstraňovať staré a odumreté telové bunky, zjednocuje farbu pleti a napomáha odstraňovať farebné nedokonalosti pokožky. Závitky sú bohatým zdrojom antixidantov v ich čistej forme, čo priaznivo ovplyvňuje pokožku a tým napomáha predchádzať jej poškodeniu, dehydratácii a nepriaznivým vplyvom počasia a prostredia. 

PREČO SÚ COCOONY RÔZNOFAREBNÉ ?
- každá farba závitku zodpovedá jedinečnej starostlivosti o pleť. Biela farba je určená pre normálnu pleť a žltá farba pre zrelú pleť so sklonom k vráskam, prípadne pre problematickú pleť s akné. Farba závitku je výsledkom čisto prírodného procesu a len originálne hodvábne závitky nie sú žiadnym spôsobom umelo prifarbované, parfumované a chemicky upravované. Cocoony sa pestujú na špeciálnych bio farmách s najprísnejšími pravidlami ich pestovania a spracovania. Platí, že čím je farba závitku tmavšia, tým viac obsiahnutých prírodných antioxidantov má samotný závitok. 

AKO SA COCOONY POUŽÍVAJÚ ?
- závitky pred samotným použitím ponorte do teplej, prípadne do horúcej vody po dobu cca 5-10 minút. Pleť pred aplikáciou cocoonov vyčistite bežným spôsobom, zbavte ju make-upu a ostatných nečistôt. Navlhčené a zmäknuté závitky nasaďte na prsty a krúživými pohybmi jemne masírujte pokožku tváre. Akonáhle sa niektorá plocha na závitku zašpiní, otočte závitok na prste na čistú plochu. Po masáži opláchnite pokožku tváre čistou vodou a aplikujte ochranný krém/olej. 

Každé balenie cocoonov obsahuje mix rôznych farieb závitkov.

Cocoony.jpg
Naspäť
Rýchly telefónny kontakt:
(421) 55 677 19 36