BYLINKOVÉ MASÁŽNE GULE

Tradičná thajská masáž , označovaná slovom "NUAD" , má veľmi dlhú tradíciu liečby. Teoretickým základom thajskej masáže je náuka o energetických čakrách, ktoré prechádzajú ľudským telom a kontinuálne v nich prúdi energia. Pri poruchách orgánov dochádza k poruche prúdenia a funkčným zmenám , ktoré po čase trvania blokády prechádzajú do trvalých organických porúch. Thajská masáž pracuje s vybratými čiarami, ktoré spájajú dôležité body tela a ich stimuláciou obnovuje porušený tok energie.

THAJSKÁ MASÁŽ BYLINKOVÝMI GUĽAMI ( tzv. HERBAL COMPRESS )

Spočíva v prikladaní horúcich mešcov - gulí naplnených špeciálnou zmesou aromatických bylín a olejov na telo.   Bylinkové gule sa naparujú a pritláčaním sa aplikujú na pokožku pozdĺž meridiánov. Naparovaním sa dosiahne aktivácia účinných zložiek byliniek a olejov napresovaných v bavlnenom obale - mešci. Presne smerovanými tlakmi maséra dochádza k výmene energie a nastoleniu rovnováhy v tele. Masáž tlakových bodov odstraňuje blokády, obnovuje zdravie a psychickú pohodu, pomáha pri bolestiach hlavy, migrénach, upokojuje nervový systém. Aktivujú sa samouzdravovacie sily, prekrvenie pokožky, zmenšuje sa napätie a bolesti vo svaloch, spriechodňuje sa tok energie v meridiánoch.
Thajská masáž bylinkovými guľami , na rozdiel od tradičnej thajskej masáže, spočíva v aromaterapii a masírovaní stuhnutého svalstva teplými masážnymi guľami.

compress_herbal.jpg

 Pri výbere vhodnej masážnej gule je potrebné prihliadať na kvalitné zloženie masážnych gulí. Na trhu sa nachádzajú aj "napodobeniny" originálnych masážnych gulí, čisto prírodné zloženie ktorých je nahrádzané zrnkami ryže prípadne jemným pieskom. V takomto prípade sú aromaterapeutické a liečebné učinky gule neúčinné.  

K dispozícii sú bežne tieto druhy masážnych gulí:

- kokosová masážna guľa : je zložená z čistej kokosovej drte, ktorá pri naparovaní uvoľňuje mimoriadne účinný kokosový olej, bohatý na vitamíny A,C,E. Uvoľnené vitamíny zabraňujú starnutiu pokožky a zvyšujú jej obranyschopnosť, zvláčňujú a regenerujú ju. Kokosové gule sú obzvlášť vhodné pre citlivú pleť , pleť so sklonom k alergiám a sčervenaniu, suchú pleť a veľmi jemnú pleť v oblasti tváre.

her01_1.jpg

- ílová guľa na masáž tváre : špeciálne masážne gule sú namiešané z rafinovaných bielych thajských íľov, extraktov z aloe vera, prášku z kurkumy a zázvoru, arómy kurkumy , Wan Nang Kam a lístkov tamarindu. Turmerik je antispetikom pri boji s akné a zvláčňuje pokožku. Zázvor ju ukľudňuje, lieči a zároveň spevňuje. Biely íľ pomáha detoxikovať pokožku vyťahovaním nečistôt z pleti. Ich použitie je vhodné na zjemnenie citlivej tváre a oblasti krku.

389492_236156489790802_1436340744_n.jpg

herbálna masážna guľa : je zložená z 10 druhov vzácnych bylín, medzi nimi okrem iného aj zo zázvoru, z lístkov a kôry limetky , z kurkumy, galganu, citrónovej trávy, tamarindu,   puškvorcu, z lístkov špeciálnych thajských byliniek samboilu a samsiela.  Teplo a esenciálne oleje z byliniek spoločne pracujú  na úvoľňovaní svalových bolestí , napätia , vyživujú pokožku a zároveň stimulujú krvný obeh.

Picture_03.jpg


 - levanduľová masážna guľa : levanduľová guľa je jedinečným mixom levanduľových kvietkov, levanduľového esenciálneho oleja, lístkov z citrónovej trávy, tamarindu, citronovníka a kurkumy.  Unikátne bylinkové masážne gule s výrazným aromaterapeutickým účinkom, čistým prírodným zložením a kvalitným vyvážením jednotlivých zložiek.

compress_lavender.jpg 

 


Naspäť
Rýchly telefónny kontakt:
(421) 55 677 19 36